سوریه؛ عمق استراتژیک ایران

ریال نیوز : وقایع هفدهم خرداد ماه باعث نوعی انسجام ملی در برابر دشمنان شد. از این بستر وحدت‏خیر باید نهایت بهره را برد. بیش از این انگار برخی از سیاسیون کشور هنوز اطلاعاتی در باره عمق استراتژیک ندارند.

 وقایع هفدهم خرداد ماه باعث نوعی انسجام ملی در برابر دشمنان شد. از این بستر وحدت‏خیر باید نهایت بهره را برد. بیش از این انگار برخی از سیاسیون کشور هنوز اطلاعاتی در باره عمق استراتژیک ندارند. انگار برخی شناختی عمقی از وقایع سوریه و یمن و عراق و بحث حضور مستشاری ایران ندارند. مفهوم عمق استراتژیک جمهوری اسلامی ایران یک مفهوم ناب انقلابی است. شایسته است در بحث علت حضور ایران در نقاطی چون سوریه، گوشه‏چشمی به رهنمودهای فرمانده کل قوا داشته باشیم

از منظر رهبر انقلاب اسلامی اثرگذاری انقلاب اسلامی بر جهان اسلام و مسلمانان و علاقه‌مندی و طرفداری مسلمانان از این انقلاب رابطه‌ای دوسویه و متقابل را موجب گشته که نتیجه و ماحصل آن عمق استراتژیک و تکیه‌گاه پیدا کردن جمهوری اسلامی در بین مسلمانان و زنده شدن روحیه‌ عزت‌طلبی در جهان اسلام است. امروز در روابط بین‌الملل پرستیژ و تصویری که از یک کشور در میان افکار عمومی ساخته می‌شود، اهمیت به‏سزایی دارد و در شرایطی که هر روز اهمیت قدرت نرم بیشتر می‌شود، عدم برخورداری از پرستیژ کافی می‌تواند ضربه‌ای جبران‌ناپذیر بر حیثیت یک کشور باشد.
به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی؛«استکبار می‌داند که امروز در بسیاری از کشورهای اسلامی، دل‏های مردم با جمهوری اسلامی است؛ می‌داند که عمق سیاسی و استراتژیک نظام جمهوری اسلامی، در داخل کشورهای اسلامی است؛ از شمال آفریقا تا شرق آسیا»، «تکیه‌گاه یک ملت به عمق استراتژیک اوست».  اولین دایره‌ عمق استراتژیک ایران، به دلیل ماهیت انقلاب اسلامی، جهان اسلام است. استفاده از تعبیر عمق استراتژیک در جمهوری اسلامی ایران به قدرت نرم انقلاب برمی‏گردد. عمق استراتژیک واژ‌ه‌ای است که در بحث قدرت سخت و نظامی از آن استفاده ‌شده، اما در واقع معنی این واژه  به ذات و ماهیت قدرت برمی‌گردد. بی تردید منتقدان حضور ایران در سوریه با مفهوم جنگ نرم آشنا هستند.  قدرت نرم دو بُعد داخلی و خارجی دارد.
در بُعد داخلی آن‌چه به ابزار و سلاح انقلابیون تبدیل می‌شود که بتوانند با فشار قدرت‌های بزرگ مثل آمریکا مقابله کنند، توان بسیج توده‌‌های مردم است. در مقابل ابزار‌های سخت نظامی آنها، این قدرت نرم انقلاب اسلامی ایران است که هر زمان اراده می‌کند، بسیج توده‌‌های مردم را دارد. حضور مردم در مقاطع مختلف در این عرصه‌‌ها تعیین‌کننده است. بخشی از توان پایداری جمهوری اسلامی ایران در برابر این‌همه فشار غرب، در قدرت نرمِ ناظر به درون است. قدرت نرم در بُعد خارجی یا همان عمق استراتژیک انقلاب است. ایران به دلیل پیام و ارزش‌‌هایی که بر آنها تأکید می‌کند، توانسته در جهان اسلام و امت اسلامی الگو باشد و عمق استراتژیک ایجاد کند.
 
بخشی از توفیقات عمق استراتژیک ایران، به ذات انقلاب اسلامی برمی‌گردد. امام راحل(ره) بارها تاکید می‏فرمودند؛« ما انقلاب خود را صادر می‌کنیم، اما نه با زور اسلحه». یادمان نرود که؛ قریب به ۳۳ سال پیش، ایران در مرزهای شلمچه و جبهه‌های غرب با دشمن بعثی می‌جنگید اما امروز جنگ عقیدتی و آرمانی انقلاب اسلامی، نبرد را به مرزهای اسرائیل کشیده است. به تعبیر سرلشکر صفوی، دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا؛« قدرت نفوذ ایران از محور ایران، عراق و سوریه تا مدیترانه رسیده است. خط دفاعی ما دیگر شلمچه نیست، مرز دفاعی ما جنوب لبنان با اسراییل است و عمق دفاع استراتژیک ما تا کنار مدیترانه و بالای سر اسرائیل رسیده است. نگرانی غربی‌ها از توسعه نفوذ قدرت ایران از خلیج فارس تا مدیترانه است
مقام معظم رهبری پس از جنگ 8 روزه غزه فرمودند؛«ما هر جا دخالت کنیم صریحاً می‏گوییم همچنان که به علت ضدیت با غده سرطانی رژیم صهیونیستی، در دو جنگ پیروزمند 33 روزه و 22 روزه دخالت کردیم و از این پس نیز هرجا هر ملتی یا گروهی با رژیم صهیونیستی مبارزه و مقابله کند ما به او کمک می‌کنیم و هیچ ابایی هم از گفتن این مسئله نداریم». جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون با در اختیار داشتن تجهیزات نظامی پیشرفته، موشک‌های متعدد در بُردهای مختلف، کشتی‌های جنگی و ....، یکی از قدرت‌های برتر منطقه غرب آسیا به شمار می‌رود. عمق استراتژیک یک ملت و یک نظام در جهان امروز، به معنای میزان نفوذ تفکرات، اهداف و آرمان‌هایی است که آن نظام دارد.
هنگامی که بحران سوریه آغاز شد، آنهایی که این بحران را آفریدند در رویای سرنگونی دولت قانونی بشار اسد تصور می‏کردند در کمتر از 6 ماه کار سوریه و اسد تمام است. جمهوری اسلامی ایران در آغاز بحران با حمایت‏های مستشاری و راهنمایی‏هایی که انجام داد توانست از سقوط سوریه جلوگیری کند. سوریه در میان کشورهای منطقه تنها کشور هم پیمان استراتژیک جمهوری اسلامی ایران است. این کشور در زمان حافظ اسد رئیس جمهور فقید سوریه و در زمان جنگ ایران و عراق، کمک های قابل توجهی به جمهوری اسلامی ایران کرد. سوریه به واسطه قرار گرفتن در کنار لبنان و مرز زمینی این دو کشور، یک اهمیت ویژه دیگر نیز برای جمهوری اسلامی ایران دارد.
از سوریه می‏توان به عنوان پل ارتباطی ایران با لبنان و در واقع حزب‏الله نام برد. سوریه پیش از درگیر شدن در بحران، عمق استراتژیک ایران بود. ایران با ورود به بحران سوریه از گسترش آن به دیگر نقاط جلوگیری کرد و باعث شد تا علاوه بر این که سوریه به دست گروه‏های تروریستی تکفیری و حامیان آنها نیفتد، مرزهای جمهوری اسلامی ایران هم در امنیت کامل به سر ببرد. سقوط سوریه و عراق و قدرت یافتن تکفیری‏های وهابی نه تنها برای ایران خطرآفرین بود، بلکه دیگر کشورهای منطقه و فرا منطقه را هم تهدید می‏کند. عمق استراتژیک به این مفهوم است که اگر هر کدام از این دو کشور در داخل و در مرزهای خود با تهدیدات و خطرات جدی روبرو شد، کشور دوم هم خود را در خطر احساس می کند و برای این که از گسترش تهدید جلوگیری کند به حمایت تمام قد از کشوری که با تهدید جدی و عملیاتی روبرو گشته می پردازد.

دشمنان برای فریب افکار عمومی سعی دارند تا القاء کنند هزینه‏های ورود ایران به سوریه و عراق سنگین است و نیازی به حمایت کشورمان از آنها نیست، در حالی که قطعاً هزینه‏های شکست سوریه و عراق برای ایران بسیار سنگین‏تر خواهد بود، چرا که علاوه بر از دست دادن دو کشور همپیمان، باید در مرزها و در داخل خاک ایران با گروه‏های تروریستی تکفیری درگیر می‏شدیم. هزینه کدام بیشتر است؟ جنگ در آن سوی مرزها یا جنگ در درون مرزهای کشور؟! واقعه تروریستی 17 خرداد ثابت کرد که باید در آن سوی مرزها تکفیری‏ها را منهدم کرد.

محمدرضا انبیائی
مشاور دبیرکل و مدیر اجرائی کانون نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی

http://rialnews.ir/post-13178.html#.WUi_zJKGN6o

گفت و گوی محمدرضا انبیایی با امتداد نیوز : امام خمینی عزت آفرین ایران اسلامی و چهره تابناک جهان اسلام

anbiyaei-03

نگاه نسل سوم انقلاب به امام راحل برایمان جالب است، به همین منظور با محمدرضا انبیائی به عنوان یکی از جوانان موفق نسل سوم انقلاب در عرصه اجتماعی همکلام می شویم. وی که به عنوان مشاور دبیرکل و مدیر اجرائی کانون نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی مشغول به فعالیت است، فارغ التحصیل مهندسی عمران در دوره کارشناسی، مدیریت اجرایی در دوره کارشناسی ارشد و فارغ التحصیل دوره دکتری حرفه ای مدیریت(DBA)می باشد که در حوزه های گوناگونی موفقیت داشته است 

1-چه برداشتی از شخصیت امام خمینی دارید؟ وقتی شخصیت والامقام امام خمینی(ره) را بررسی می‏کنیم، با یک شخصیت جامع‏ الاطراف مواجه می‏شویم. انگار در حال بررسی یک منشور نورانی و شفاف هستیم. ایشان اقیانوسی عمیق هستند که هر مرید و ارادتمندی حسب توانش می‏تواند پای در ساحل آن بگذارد و در آن برابر وسع و قدرتش غواصی کند و مرواریدهای نابی را به دست بیاورد. از دید بنده امام راحل(ره) یک احیاگر و یک عزت آفرین است. بنیانگذار انقلاب اسلامی به ایران اسلامی در جهان معاصر عزت داد. این عزت را باید عزت جهان اسلام هم بدانیم. ایشان یکی از احیاگران بزرگ اسلام انقلابی در صدساله اخیر محسوب می‏شود. این نکات مهم را نباید فراموش کرد. 

۲- کدام ویژگی امام برای شما جذاب است؟ زندگی و سیره امام راحل(ره) مملو از ویژگی‏های ناب متنوع و فراوانی است. ایشان را از هر منظر که بررسی کنید متوجه می‏شوید در حال طی کردن مسیر منتهی به کمال الهی است. امام را عارفی مردم دوست می‏دانم که تبحری خاص در دشمن‏شناسی دارد. همانطور که خدمتتان عرض کردم ایشان جامع‏الاطراف هستند. ایشان یک روحانی سیاستمدار و انقلابی و آزاده و با اخلاص هستند. کلی صفت و ویژگی خوب و عالی و پسندیده می‏توان بر اساس زندگانی پر خیر و برکت ایشان ردیف کرد. با این همه یک ویژگی این مرد بزرگ عرصه تلفیق دین و سیاست برایم بسیار جذاب است. امام التفات و توجه ویژه‏ای به جوانان داشتند. یادمان هست که امام راحل(ره) در آغازین روزهای نهضتشان یارانشان را افرادی دانستند که هنوز یا در گهواره هستند و یا هنوز کودکند. آن نوزدان و کودکان در سال ۱۳۵۷ جوانانی بودند که همراه با قائدشان انقلاب را به پیروزی رساندند. متولدان دهه چهل قهرمانان دوران پیروزی انقلاب اسلامی و تثبیت جمهوری اسلامی و مبارزه با ضد انقلاب و بعد از آن حماسه‏سازان دوران دفاع مقدس بودند. آنان نسلی دلسوز بودند که بستر بالندگی جوانان بعد از خود را فراهم کرد. آینده‏سازان ایران اسلامی هم تربیت شدگان مدرسه وفاداران به آرمان‏های امام خمینی(ره) بودند 

۳-چه پیشنهادی برای تبیین آراء و نظرات امام خمینی در سطح جامعه دارید؟ به نظرم حجاب معاصرت مانع از آن شد که ابعاد شخصیتی زندگانی سیاسی اجتماعی و عرفانی و فرهنگی و …امام راحل(ره) به نحو مقتضی برای همه اقشار جامعه کالبدشکافی شود. ایام بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد تحرکات ضد انقلاب در نقاط مختلف کشور بودیم. بعد از آن مسایلی چون فتح لانه جاسوسی به عنوان انقلاب دوم و جنگ تحمیلی رخ داد. در تمام این مقاطع امام خمینی(ره) با قاطعیت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی را راهبری نمود. همه خوشه چین دریای معرفت ایشان بودند، باید ابعاد رهبری این شخصیت کاریزماتیک و انقلابی و در عین حال عارف برای نسل سوم به بعد ایران اسلامی تبیین شود. نسل اول و دوم انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) را به چشم دیدند. برخی به چشم جان هم دیدند. نسل سوم به بعد دیده‏های دو نسل قبل را شنیدند. باید این نسل و نسل‏های بعدی را با ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره) آشنا کنیم. نهادهای مسئول و مراکز مربوطه باید با توجه به ویژگی‏های نسل عصر دیجیتال و شبکه‏های اجتماعی امام خمینی(ره) را معرفی کنند. مقام معظم رهبری هم بر این مورد و ضرورت توجه به آن تاکیدات موکدی فرمودند. باید با زبان روز و با توجه به الزامات این دوره برش‏های از زندگانی امام(ره) را برای نسل پرسشگر و مطالبه‏گر جدید معرفی کرد. وصیت‏نامه سیاسی الهی این احیاگر جهان اسلام نکات ناب فراوانی برای بقا و اعتلای ایران اسلامی دارد. صحیفه نور مجموعه به سامانی از رهنمودها و راهبری‏های این مرد متدین و سیاستمدار است. یک سوال دارم؛ آیا این مجموعه در تمام کتابخانه‏های عمومی کشور وجود دارد؟ آیا این مجموعه در تمام کتابخانه‏های دانشگاهی وجود دارد؟ ضمن تقدیر از مراکز دست‏اندرکار حفظ و نشر آثار امام(ره) باید اعتراف نماییم هنوز کارهای زیادی برای معرفی ایشان به نسل سوم به بعد باید انجام دهیم. برای این کار باید از این نسل مدد بجوییم. ایران اسلامی برای بالندگی و اعتلای بیشتر باید بار دیگر به امام خمینی(ره) اقتداء کند و عرصه را برای حضور موثرتر جوانان مهیا کند. ایران اسلامی از دهه چهل بارها و بارها به لطف نوع نگاه امام راحل(ره) شاهد اعتماد به جوانان بوده و هست و خواهد بود. ایران اسلامی در دوران زعامت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی همچنان به آرمان‏های امام راحل(ره) وفادار است. در رأس دولت تدبیر و امید شاهد حضور شخصیتی هستیم که برای اولین بار از آقا روح‏الله مرجع تقلید و مبارز و انقلابی با عنوان امام یاد کرد. این همه را باید به فال نیک گرفت و امیدوار بود که بتوان کاری کارستان برای تبیین آراء و نظرات امام (ره) به فرجام برسد. 

http://www.emtedadnews.com/371016/%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%AE%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%B9%D8%B2%D8%AA-%D8%A2%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D9%88-%DA%86%D9%87%D8%B1/

فرهنگ‏سازی؛ نیاز ایران اسلامی برای حفظ محیط زیست

شعار دادن بس است. وقت آن است که احترام به محیط زیست را از کودکی در جان و روان فرزندانمان نهادینه کنیم. هر چه آموزش مدارس را از سطوح پایین‏تر شروع کنیم، ماندگاری مطالب وتاثیرگذاری آن بیشتر خواهد بود.

به گزارش «نسیم آنلاین»  محمدرضا انبیائی  مشاور دبیرکل و مدیر اجرائی کانون نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی در یادداشتی نوشت:

ما ایرانیان باید به دو دلیل به محیط زیست توجه ویژه‏ای داشته باشیم. ما مسلمانیم و دینمان به طور موکد بر حفظ محیط زیست تاکید دارد. پیشینه تاریخی ما ایرانیان آکنده از احترام به محیط زیست است. به این دو دلیل حفظ محیط زیست بر هر ایرانی مسلمان واجب است. اگر همین دو دلیل برای ایرانیان وطن‏دوست تبیین شود، شاهد حرکتی بزرگ در راستای فرهنگ‏سازی برای حفظ محیط زیست خواهیم بود.

در سالیان اخیر مباحث زیست محیطی به یک دغدغه ملی بدل شده است. هر گوشه ایران در این رابطه دغدغه‏ای دارد. همه با مشکل ریزدانه‏ ها آشنا هستیم. همه می ‏دانیم اهواز هوا می‏ خواهد. همه آرزو می‏‌کنیم دریاچه ارومیه خشک نشود. همه خواهان حفظ فون جانوری و فلور گیاهی ایران زمین هستیم. پویش ‏های زیست محیطی در ایران رواج یافته است. همه با آرتوان آشنا هستیم. می‏دانیم که سه‏ شنبه ‏ها بهتر است بدون خودرو باشیم.

این روزها همه نگران پیشرفت کویر و پسرفت جنگل‏ ها هستیم. از بروز سیل در نقاط مختلف کشور نگرانیم. از وقوع خشکسالی نالانیم. از اینکه آب‏های زیرزمینی آلوده شوند هراس داریم. آلودگی هوا و آلودگی صوتی و نوری دیگر خاص کلانشهرها نیست، شهرهای بسیاری با این معضلات دست و پنجه نرم می‏کنند. این روزها همه نگران محیط زیست هستیم. برای رفع این نگرانی چه باید کرد؟

پاسخ‏های مختلفی برای این سوال می‏توان ارائه نمود. می ‏توان نهادهای ذیربط را مقصر دانست و رفع قصور آنها را رافع این نگرانی دانستف یقین نهادهای مربوطه می‏ توانند تحرکات بیشتری داشته باشند، ولی از سر انصاف باید قبول کرد که اینان مقصر اصلی نیستند. شاید باید پاسخ دهیم که یک همکاری بین بخشی در سطوح ملی برای رفع این نگرانی لازم است. این مسئله می ‏توان جوابی کلی برای این نگرانی باشد.

همکاری بین بخشی در سطح کلان مدیریتی کشور نیاز مبرم این روزهای محیط زیست ایران اسلامی است. با این همه باید به این مهم این نکته را هم بیافزاییم که مردم هم باید در صحنه باشند. باید احترام به محیط زیست به یک باور تبدیل شود. همان مطلب صدر این یادداشت باید به یک فرهنگ تبدیل شود. یک ایرانی مسلمان به خاطر باورهای مذهبی و ملی باید به محیط زیست احترام بگذارد و در این راستا یک مطالبه‏گر باشد.

در این حالت انواع پویش‏ های زیست محیطی در سطوح بومی و استانی و ملی منجر به نتیجه می‏ شود. نهادهای ذیربط در صورت وجود روحیه مطالبه‏ گری در میان مردم دوستدار محیط زیست راحتتر و قوی‏تر فعالیت خواهند کرد. در این صورت قوانین به روزتر و  موثرتری در راستای حفظ محیط زیست وضع و اجرا خواهد شد. مطالبه‏ گری ایرانیان منجر به تنگ شدن عرصه به متجاوزین به محیط زیست خواهد شد.

برای ایجاد این باور در میان مردم راهکارهای مختلفی وجود دارد. این روزها در نقاط مختلف کشور شاهد ایجاد مدارس محیط زیستی هستیم. این امر بایسته و شایسته باید در مهدکودک ‏ها هم مورد توجه قرار بگیرد. نسل فعلی باید تلاش کند که محیط زیست پاکی را به نسل‏های دیگر منتقل کند. حفظ این ارثیه تاثیرگذار باید به یک رسم و باور در نسل‏ های آتی تبدیل شود. آینده‏ سازان کشورمان فردا از ما محیط زیستی پاک را مطالبه خواهند کرد.

اقشار مختلف جامعه حسب شغل و مشغله و خرده فرهنگ ‏های که دارند، شناختی از محیط زیست دارند، باید کمیت و کیفیت این شناخت تقویت شود. روحانیت در کشور نفوذ فراوانی دارد. وقتی یک امام جماعت یا امام جمعه در باره حفظ محیط زیست سخنی بگوید، این مهم آویزه گوش شنوندگانش می‏ شود، این مسئله گامی موثر برای فرهنگ‏سازی در راستای حفظ محیط زیست می‏شود.

همین خواسته را باید از معلمان و آموزگاران  آموزش و پرورش و همچنین اعضای هیئت علمی مراکز آموزش عالی مطالبه کرد. ایرانیان تعلق خاطر خاصی به بزرگان و مشاهیر و مفاخر خود دارند. ابراز علاقه واقعی این بزرگان به محیط زیست کمک بزرگی به دغدغه حفظ داشته‏ هایمان در عرصه طبیعت و مسایل محیط زیستی دارد. حضور هنرمندان و ورزشکاران و دانشمندان و فرهیختگان در این صحنه‏ ها کمکی بزرگ به فرهنگ‏سازی مورد نظر است.

همه ما باید با حدیث تلخ پایین رفتن سفره ‏های آب زیرزمینی، خشک شدن قنوات و چشمه‏ ها، آلودگی هوا، وجود صنایع مزاحم، وجود انواع فاضلاب‏ ها و از همه بدتر تجاوز به حریم منابع طبیعی و رود و دره و کوه و دریا آشنا شویم. باید از شعار پرهیز کنیم. در حوزه محیط زیست شعارهای خوبی بر زبان می‏آوریم. اقلام تبلیغاتی خوبی توزیع می‏کنیم. داد می‏ زنیم قصد فرهنگ سازی داریم.

شعار دادن بس است. وقت آن است که احترام به محیط زیست را از کودکی در جان و روان فرزندانمان نهادینه کنیم. هر چه آموزش مدارس را از سطوح پایین‏تر شروع کنیم، ماندگاری مطالب وتاثیرگذاری آن بیشتر خواهد بود. افزایش معلومات زیست محیطی جامعه نقشی موثر در حفاظت از محیط زیست  دارد. آنگاه باید به فکر پسماند و فاضلاب فلان کارخانه در بهمان شهرک جای کشور باشیم.

آنگاه باید به فکر وضعیت دپوی زباله ‏ها در نقاط مختلف کشور باشیم و بپرسیم چه کسی قرار است این طلای کثیف را استخراج کند؟ از طرح تفکیک زباله بپرسیم. محیط زیست از مسائل مهمی است که باید به آن ورای مسایل سیاسی رایج این روزها، توجه کنیم، سلامتی و پیشرفت ما و اقتصاد خوب و سالم ما در سایه رعایت و حفظ محیط زیست است، این خاک و این آب و این هوا را باید سالم نگه داریم.

خدا را شُکر مسئولان ارشد نظام اهتمام خاصی به فرهنگ‏سازی در  عرصه توجه به محیط زیست هستند. به فرموده رهبر عزیز انقلاب هر پروژه‏ای که می ‏خواهد در هر کجای ایران پیاده بشود باید یک پیوست محیط زیستی داشته باشد. رئیس جمهوری هم همین دغدغه را دارد. دولت یازدهم شعار حفظ محیط زیست را به طور جدی مطرح کرد. باید امیدوار بود دولت دوازدهم نیز در تداوم تدبیری که دارد به محیط زیست توجه بیشتری داشته باشد.

دولت دوازدهم برای تداوم فعالیت‏ های زیست محیطی دولت یازدهم و عمل به شعارهای جدی خود در این عرصه چهار سال وقت دارد. وقت دارد که برابر اسناد فرادستی کاری کارستان در حوزه فرهنگ‏سازی به فرجام برساند.

هر ایرانی مسلمان چشم‏انتظار همت تمام ارکان کشور برای این مهم است. نباید دولت را تنها گذاشت. قوه قضاییه و قوه مقننه یقین همراه قوه مجریه خواهند بود. مردم نیز در این میان یار و یاور اهالی تدبیر و امید خواهند بود.

http://www.nasimonline.ir/Content/Detail/2099656/%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%9B-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AD%D9%81%D8%B8-%D9%85%D8%AD%DB%8C%D8%B7-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA

هنر قیمت گذاری محصول در گفت و گوی زنده تلویزیونی شبکه سوم سیما

هنر قیمت گذاری محصول - محمدرضا انبیائی

 
2 خرداد 96 - شیوه قیمت گذاری محصولات در کسب و کارهای کوچک - توجه به قیمت دیگران - بخش بندی بازار

محمدرضاانبیایی از انتخابات ، مشارکت و بازاریابی سیاسی در شبکه سوم سیما می گوید

انتخابات؛ مشارکت و بازاریابی سیاسی - محمدرضا انبیائی

 

 

 
ابزارهای بازاریابی سیاسی - افزایش مشارکت مردم در انتخابات - 26 اردیبهشت 96
http://www.aparat.com/v/Xrqg3

زیر مجموعه ها